Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Λίγο πριν τα Play off

Κυριακή, Μαΐου 10, 2009
Posted by RaMSyS

ΠΑΟΚ
Καθ' όλα έτοιμος για την πρώτη μάχη στα πλέι οφ είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το Σάββατο (09/05) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει από τις αρχές της εβδομάδας καταλήξει στους έντεκα που θα εμπιστευτεί. Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις προπονήσεις, το 4-3-3 του Πορτογάλου θα αποτελείται από τους Χαλκιά (τέρμα), Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζά, Λίνο (άμυνα), Γκαρσία, Ίβιτς, Σορλέν (κέντρο), Κονσεϊσάο, Βιερίνια και Μουσλίμοβιτς (επίθεση). Εάν δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, ο Βερόν θα μείνει στον πάγκο.

Εκτός αποστολής, πλην των τραυματιών Χούτου και Αναστασάκου, έμειναν επίσης οι Αραμπατζής, Δάρλας, Βαγγελής και Αθανασιάδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γλύκος, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μπακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιερίνια

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Στη μάχη της κερκίδας, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, εισιτήριο για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ούτε για... δείγμα. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη την Κυριακή και η ατμόσφαιρα "καυτή". Επειδή όμως έχουν... γνώση οι φύλακες, οι οργανωμένοι οπαδοί του "Δικεφάλου" έχουν ήδη συστήσει επιπλέον ομάδες περιφρούρησης, ιδίως έξω από τη Θύρα 4, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος είτε σε αυτούς που προσπαθήσουν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων, είτε σε εκείνους που φέρουν μαζί τους μπουκάλια από αλκοολούχα ποτέ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, ανέφερε επίσης ότι "διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν μόνο για τους αγώνες εναντίον της ΑΕΚ και της ΑΕΛ σε περιορισμένο αριθμό και θα διατίθενται καθημερινά από τα εκδοτήρια του γηπέδου από 09:00 - 17:00, όπως επίσης και μέσω internet. Διευκρινίζεται ότι όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους από το Διαδίκτυο, θα μπορούν να το παραλάβουν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 10:00".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ και ευελπιστεί να κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να βρεθεί και πάλι στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα είναι κομβικό, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει και το προβάδισμα του ενός πόντου στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους και τα προβλήματα είναι αρκετά, αφού εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκάμπριελ-Μελίσσης-Μάτος, ο άρρωστος Βαβζίνιακ, οι τιμωρημένοι Χριστοδουλόπουλος-Σπυρόπουλος και ο ανέτοιμος Λεοντίου, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες (19 μαζί με τον τρίτο τερματοφύλακα Καρνέζη) συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο Χενκ Τεν Κάτε θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας από 4-2-3-1 σε 4-3-2-1 και ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι ο αριστερός αμυντικός μέσος, δίπλα στους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο. Ο Μουν αναμένεται να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ.

Μία πιθανή 11άδα θα αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Μουν, Σαριέγκι, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Ιβανσιτς ή Κλέιτον και Ρουκάβινα ή Μάντζιο.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Κώστας Αντωνίου επέστρεψε από το Βέλγιο και το μόνο σίγουρο είναι ότι συναντήθηκε με τη δίοικηση της Σταντάρ Λιέγης για τον Σέρβο μεσο-επιθετικό Μίλαν Γιοβάνοβιτς, με την παερίπτωση του να είναι δύσκολη για το "τριφύλλι".

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ πήγε το πρωί του Σαββάτου στην Παιανία και το μεσημέρι ταξίδεψε μαζί με την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

ΑΕΚ

Την Πέμπτη ζήτησε συγνώμη ο Τζιμπούρ από τον Μπάγεβιτς, στην προπόνηση της Παρασκευής ζήτησε και από τους συμπαίκτες για τα δυο επεισόδια που προκάλεσε μέσα σε διάστημα δέκα ημερών σε βάρος του προπονητή του.
Σχετικά links

* Superleague - Α.Ε.Κ.
Κανένα ενδιαφέρον για παίκτες από Στεάουα ή Ντινάμο – Ο Μανωλάς βλέπει το απόγευμα Μπρασόφ - Φαρούλ


Είναι μια εξέλιξη που ικανοποίησε τον Μπάγεβιτς που θα αποφασίσει μετά το ματς με τη Λάρισα για την τύχη του Ράφικ Τζιμπούρ.

Αν ο προπονητής της ΑΕΚ πείστηκε ότι είναι ειλικρινής ο Αλγερινός, ότι όντως υπάρχει μεταμέλεια, θα τον επαναφέρει στην πρώτη ομάδα και βέβαια θα τον βάλει να παίξει (προσεχώς) στα ματς των πλέι οφ.

Άλλωστε αν διοικητική και τεχνική ηγεσία έχουν καταλήξει στην απόφαση να πουλήσουν τον Τζιμπούρ σε ευρωπαϊκό σύλλογο για να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους θα πρέπει ο παίκτης να παίζει και να μην τελεί υπό τιμωρία. Και για να πιάσουν και καλή τιμή, θα πρέπει να είναι και διακριθείς στα ματς που θα παίζει!

«Θα δούμε στη συνέχεια αν αλλάξει κάτι» σχολίασε το βράδυ της Παρασκευής ο Μπάγεβιτς για το θέμα Τζιμπούρ.

Ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα, ο Μπάγεβιτς δοκίμασε πάλι 4-4-2, ωστόσο άλλαξε σε τρεις θέσεις την ενδεκάδα (των βασικών) σε σχέση με τη δοκιμή της Πέμπτης:

* Δεξιά, Ενσιαμπαμφούμου αντί Γεωργέα
* Αριστερά στο κέντρο, Μαντούκα αντί Μπερνς, και
* Δίπλα στον Μπλάνκο, Παυλής αντί Εντίνιο

«Η Λάρισα είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά όταν βγει μπροστά και χρειάζεται προσοχή. Ιδίως να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις να μην αφήνουμε κενά» είπε ο Μπάγεβιτς στους παίκτες.

Κόπηκαν από την αποστολή οι τραυματίες, Κυργιάκος, Χουανφράν, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Λαγός, ο Τζιμπούρ και από τους υγιείς, οι Χετεμάι, Κουτρομάνος, Αραμπατζής.

Η αποστολή: Σάχα, Μάχο, Τζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα, Καφές, Μαντούκα, Ενσιαμπαμφούμου, Πελετιέρι, Μπερνς, Ντιουφ, Παυλής, Ταχτσίδης, Εντίνιο, Μπλάνκο, Σκόκο.

Ο Μανωλάς

Εκτός από τον Πορτογάλο δεξιό μπακ Ρούι Ντουάρτε της Μπρασόφ, ο Μανωλάς έκανε το ταξίδι στη Ρουμανία και για περίπτωση τερματοφύλακα που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αν δεν προχωρήσει η μετεγγραφική υπόθεση του Κροάτη Μαρίν Σκέντερ. Δεν υπάρχει εξάλλου κανένα ενδιαφέρον για Νικουλάε, Στάνκου και λοιπούς παίκτες της Στεάουα και της Ντινάμο Βουκουρεστίου, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι σε θέση οικονομικά η ΑΕΚ να «χτυπήσει» αξιόλογο παίκτη απ’ αυτές τις ομάδες.

Γενικότερα η ρουμανική, είναι μια αγορά την οποία γνωρίζει ο Μανωλάς (τον Ντουάρτε για παράδειγμα από πέρσι τον είχε τσεκάρει) από την ενασχόληση του για μερικούς μήνες στη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

ΑΕΛ

Χωρίς τους τραυματίες Φωτάκη και Κυριακίδη θα παραταχθεί η Λάρισα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague.

Κατά τα λοιπά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών, παίρνοντας στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Νταμπίζας, Κώτσιος, Ααράμπ, Φεράρι, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βέμπερ, Μπουκουβάλας, Ιγκλέσιας, Σαρμιέντο, Κυριάκος, Βλασόπουλος, Ιλιτς, Μετίν, Γκουέλα, Γιαννακόπουλος, Πάρα, Τσίγκας και Ζουράφσκι.

Πηγη: www.contra.gr

Ετικέτες ,