Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Οι κανόνες μιας αφοσιωμένης recessionista!

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2009

- Επενδύστε σε 2-3 φετινά designer κομμάτια, που και την αλλαγή στο πατρόν θα φανερώσουν (δεν θα φαίνονται «περσινά» αλλά και με την κατάλληλη χρήση/συνδυασμούς θα σας μείνουν υπερήφανα στη ντουλάπα σας και τις επόμενες σαιζόν. Κινηθείτε γύρω από οίκους όπως Dior, Chloe, Burberry, Gaulthier, τα φετινά καλοκαιρινά τους κομμάτια είναι όσο extravagant χρειάζεται.

- Ανακαλύψτε τη γοητεία του κυβερνοχώρου ως ένα απέραντο πολυκατάστημα. Ιστοσελίδες όπως η www.asos.com για μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικές τιμές,  τοwww.e-outlet.gr , καθώς και το διάσημο πια www.pret-a-porter.com για designer κομμάτια που δεν θα χρειαστεί να χρυσοπληρώσετε σε σχέση με τα επίσημα sites των οίκων.¨ Οσο για γυαλιά ηλίου,αναπόσπαστο κομμάτι μιας stylish γκαρνταρόμπας, γιατί δεν δοκιμάζετε www.otticanet.it ;

- Ανακυκλώστε με εφυία  και ανακαλύψτε τον σχεδιαστή μόδας που κρύβεται μέσα σας. Περσινά ρούχα μπορούν πολύ εύκολα να μεταποιηθούν, να διακοσμηθούν με υλικά ραφής. Ανακαλύψτε την τεράστια ποικιλία διακοσμητικών που κρύβεται στο Μοναστηράκι και δημιουργήστε την προσωπική σας κολεξιόν.

- Μην περιφρονείτε τα stock των επώνυμων καταστημάτων, συνήθως εκεί είναι όπου ανακαλύπτονται οι μεγαλύτεροι θησαυροί. Ένα διάσημο stock βρίσκεται στη Νέα Ιωνία ,το Fashion Bazaar με highlights του φίρμες όπως  Pinko, Ζilly, See by clhoe , Yes london, Camper. Ακόμα, κοντά στον πύργο των Αθηνών, βρίσκεται  το κλασικό stock-shop με  Μiss Sixty, Liu Jo, GSUS, Nolita,De Puta Madre, Michiko Koshino, Pepe Jeans.Υπάρχουν κι άλλα, ερευνήστε!


Πηγή:in-fashion.pblogs.gr

Ετικέτες ,