Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Star Hellas 2009: Οι νικήτριες των καλλιστείων

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Star Hellas 2009: Βιβιάνα Καμπανίλε Ζαγοριανάκου

H 19χρονη Βιβιάνα Καμπανίλε Ζαγοριανάκου είναι η νέα Star ΕΛΛΑΣ 2009. Η Βιβιάνα έχει ύψος 1,80, σπουδάζει στην Ρώμη σχέδιο μόδας, μιλά Ιταλικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά, και είναι λάτρης του βόλεϊ, του πινγκ πονγκ, του ράφτινγκ και της κολύμβησης.

Star Hellas 2009: Βιβιάνα Καμπανίλε Ζαγοριανάκου

Μiss ΕΛΛΑΣ στέφθηκε η 23χρονη φυσικοθεραπεύτρια Άλκηστις Ανιφαντή, με ύψος 1,76. Η Άλκηστις μιλάει Αγγλικά και έχει ως ενδιαφέροντα το τένις και τη γυμναστική…

Άλκηστις Ανιφαντή

Μiss Young στέφθηκε η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου Κατερίνα Σκουρλή, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Άμα την δείτε από κοντά, πάντως, προσέξτε τι θα τις πείτε, γιατί είναι πολύ καλή στις πολεμικές τέχνες!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος η «sex bomb» των υποψηφίων πήρε τον τίτλο της “Αναπληρωματικής Star Ελλάς”.

Έτσι, μετά τη Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Ρία Αντωνίου, φέτος “επάξια” τον τίτλο κέρδισε η πρώην Miss Young, η 19χρονη Νταϊάνα Ιγροπούλου.

Νταϊάνα Ιγροπούλου

Αναπληρωματική Μiss Young ήταν η Ιωάννα Παπαγιάννη.

Ο ΑΝΤ-1 στέλνει πια ξεκάθαρα το “μήνυμα” ότι δεν θέλει “Star Ελλάς” που θα γεμίσουν τα περιοδικά της χώρας με γυμνές φωτογραφήσεις, και που θα δίνουν το παράδειγμα σε 19χρονες κοπέλες να κάνουν πλαστική στο στήθος τους…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τα φετινά καλλιστεία συνδύασαν ζωντανές εμφανίσεις δημοφιλών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, που συνήθως έχουν σχέση με τον όμιλο ΑΝΤ-1 και φυσικά με την δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Heaven.

Εφέτος, λοιπόν, ο σταθμός μάς ”υπενθύμισε” τον νικητή του X-Factor, Λούκα, καθώς και το συγκρότημα ”Κόκκινα Χαλιά”, που τραγούδησαν ζωντανά στη σκηνή του μεγάλου τελικού.

Άλλη μια έκπληξη που μας επεφύλαξε ο φετινός διαγωνισμός ήταν η παρουσιάστριά του σε ρόλο… τραγουδίστριας.

Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη απ’ όλες στη σκηνή του τελικού ήταν το δίδυμο της Eurovision από το Αζερμπαϊτζάν, που έκλεψε τις ”ευρωπαϊκές” ψήφους και εντυπώσεις!

Με μαγιό μπικίνι και 12ποντα σανδάλια περπάτησαν μια μια στη σκηνή του μεγάλου τελικού οι φετινές finalist -και κακά τα ψέματα, όλες τους διέθεταν σώμα αψεγάδιαστο!

Μετά βάδισαν και οι ”μεγαλύτερες”, με το ίδιο μπικίνι και τα ίδια σανδάλια. Αν ψάξετε για κανένα ”προσωπικό σημάδι”, όπως για παράδειγμα τατουάζ, δεν θα το βρείτε ποτέ γιατί απαγορεύονται αυστηρά και καλύπτονται με ειδικό make up.

STAR HELLAS 2009
Βιβιάνα Καμπανίλε Ζαγοριανάκου
Ηλικία: 19
Ύψος: 1,80
Ζώδιο: Λέων
Σπουδές: Φοιτήτρια σχεδίου μόδας στη Ρώμη
Ξένες γλώσσες: Ιταλικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, δραστηριότητες: Βόλεϊ, κολύμβηση, πινγκ-πονγκ, ράφτινγκ

Μις Τουρισμός – No.10 Χριστιάνα Γαργαροπούλου
Αναπληρωματική Μις Γιανγκ – No.3 Ιωάννα Παπαγιάννη
Αναπληρωματική Μις Ελλάς – No.9 Μαργαρίτα Παπανδρέου
Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς – No.13 Νταϊάνα Ιγροπούλου
Μις Γιανγκ – No.5 Κατερίνα Σκουρλή
Μις Ελλάς – Νο.9 Άλκηστις Ανιφαντή

Πηγη:www.otherside.gr

Ετικέτες ,