Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Έφυγε ο Michael Jackson....

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009


Η παγκόσμια μουσική σκηνή έχασε σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της. O Michael Joseph Jackson απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 51 χρονών από καρδιακή προσβολή βυθίζοντας στη θλίψη τους αμέτρητους φανς του.

Αυτός ο πολυτάλαντος, πολυδιάστατος, πολυσυζητημένος και καινοτόμος καλλιτέχνης ξεκίνησε τη καριέρα του σε ηλικία 11 χρονών ως μέλος του συγκροτήματος Jackson Five μαζί με τα αδέρφια του. Η σόλο καριέρα του ξεκίνησε το 1971 -όντας ακόμη μέλος των Jackson Five- και αυτή εκτοξεύτηκε στα ύψη τη δεκαετία του '80. Μια δεκαετία που έχει σημαδευτεί καλλιτεχνικά από τη παρουσία του! Τα τραγούδια και τα άλμπουμ γίνονταν αμέσως επιτυχία σπάζοντας ακόμη και ρεκόρ Guiness... οι χορευτικές του φιγούρες ( robot και moonwalk ) καινοτόμες, μοναδικές, αντιγράφηκαν όσο και του Elvis Presley....το αποτέλεσμα; 13 βραβεία Grammy και 13 νούμερο ένα singles και μια θέση στο Rock and Roll Hall of Fame.
Χαρακτηρίστηκε άσχημα λόγω της μανίας του να αποτάξει από πάνω του τα κύρια χαρακτηριστικά της φυλής του... το σκούρο χρώμα του δέρματός του, το άφρο μαλλί και τη πλατιά μύτη. Υποβλήθηκε σε πάμπολλες πλαστικές επεμβάσεις οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα ένα κατάλευκο αλλά ευαίσθητο και ευπαθές δέρμα καθώς και μια λεπτή αλλά κατεστραμμένη μύτη (η οποία σύμφωνα με φήμες είχε "πέσει" αρκετές φορές). Τα πολλά σκάνδαλα ήταν αυτά που έθεσαν το τέλος στην αξιοζήλευτη καριέρα του, καθώς έχει κατηγορηθεί πολλές φορές και δικαστεί για παιδεραστία. Επίσης, μεγάλο ντόρο είχε προκαλέσει η κίνησή του να "κρεμάσει" το παιδί του έξω απ' το μπαλκόνι ουτοσώστε να μπορέσουν να το φωτογραφίσουν οι πολλοί παπαράτσι που βρίσκονταν κάτω από το παράθυρό του. Το τελευταίο καιρό, και ενώ αυτός ετοιμαζόταν για μια σειρά εμφανίσεων, οι φήμες γύρω απ' την υγεία του πλήθαιναν, καθώς υπήρχαν εικασίες οτι έπασχε από καρκίνο του δέρματος. Τελικά όμως, ήταν η καρδιά του αυτή που τον πρόδωσε.
Παρόλα τα σκάνδαλα, τις φήμες και τις απρέπειες ο Michael Jackson είναι ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της μουσικής που σήμερα πήρε τη θέση που του αξίζει...μια θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα αστέρια του ουρανού. Καλό ταξίδι Michael....

Ετικέτες , , ,