Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Τα mad αποκαθήλωσαν τις βασίλισσες…..

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

Ήμουνα στην εφηβεία και θυμάμαι υπήρχε η γνωστή κόντρα Βίσση-Βανδή πέρασε μια δεκαετία και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι η κόντρα καλά κρατεί για ένα κοινό που δε κατάλαβε ότι η δισκογραφία προχώρησε σε άλλους ρυθμούς που τα στερεότυπα δεν έχουν θέση… Ιστορική συνάντηση των δυο γυναικών διαφήμιζαν οι διοργανωτές σε μια ιστορία όμως που έχει ξεθωριάσει και δεν πουλάει πια… Ο κόσμος εξελίσσεται σε μια διεθνή μουσική σκηνή που επιτάσσει καινούργιες παρουσίες με έμφαση σε κάτι πιο προχωρημένο και εναλλακτικό .


Η υποψηφιότητα της Ελεονόρας Ζουγανέλη ,αν και πρωτοεμφανιζόμενη, ως τραγουδίστριας της χρονιάς και το βραβείο της Έλενας Παπαρίζου δείχνουν ότι ο κόσμος βαρέθηκε την επανάληψη των 90s και οι βασίλισσες έπεσαν από το θρόνο τους…. Φυσικά για να μην είμαστε μηδενιστές κανείς δεν αμφισβητεί την διαχρονική αξία και τις λαμπερές εμφανίσεις των δυο γυναικών που όμως θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα για να μην αποτελέσουν σύντομα κάτι ρετρό και ξένο ….


Το κοινό του τότε και απαιτήσεις άλλαξαν το να πλασάρεις την εικόνα της sexy ντίβας στα 40 και στα 50 δεν είναι εξέλιξη. Εξάλλου το "σταριλίκι" κοστίζει ακριβά σε έναν κόσμο που καριέρες χρόνων σβήνουν σε μια νύχτα και για να πουλήσεις δεν είναι αρκετό να είσαι φίρμα…
OurGreekTv

Ετικέτες