Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Nibiru η καταστροφή (Προσωπικές Σκέψεις)

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

Σαββάτο βράδυ και μιας και μου πέρασε ο ύπνος θα ήθελα να μοιραστώ μαζί με όλους εσάς τους φίλους ένα θέμα το οποίο το σκέφτομαι κάποιους μήνες τώρα. Πρόκειται για τον δέκατο πλανήτη εν ονόματι Nibiru. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα…

Εικάζεται πως το 2012 αυτός ο τεράστιος πλανήτης θα περάσει κοντά από την γη και θα την καταστρέψει…

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος και έχει συνδεθεί με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας (που είναι το 2012) καθώς και με μία προφητεία του Νοστράδαμου που προβλέπει την καταστροφή του κόσμου το 2012. Στο θέμα όπως καταλαβαίνετε χωράει πολύ παραφιλολογία, μεταφυσικά φαινόμενα κτλ. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτά γιατί δεν με ενδιαφέρουν… Εγώ θέλω να παραθέσω κάποιες προσωπικές μου σκέψεις ως αρκετά άπιστος στις παραφιλολογίες και στα μεταφυσικά φαινόμενα.

Η ιστορία ξεκινάει το 1983 (αν δεν κάνω λάθος) όταν στην μοντελοποίηση του ηλιακού μας συστήματος η NASA παρατηρούσε κάποιες αποκλίσεις στην τροχιά του Πλούτωνα. Για να σταθεροποιήσει το μοντέλο που υπήρχε τότε, πρόσθεσε κάποια σταθερά σε αυτό η οποία δικαιολογούταν μόνο με την ύπαρξη ενός δέκατου πλανήτη. Ένα χρόνο αργότερα βρήκε αυτό τον πλανήτη ο οποίος ονομάζεται Nibiru. Σύμφωνα με μελέτες εικάζεται πως ο πλανήτης αυτός θα περάσει πολύ κοντά μας τον Απρίλιο του 2013. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ???

Δεν ξέρω να σας απαντήσω… Δεν είμαι αστρονόμος ή αστροφυσικός ούτε καν φυσικός… Αλλά μου δημιουργούνται κάποια εύλογα ερωτήματα.

1) Δεδομένου ότι ο πλανήτης είναι πάρα πολύ μεγάλος (νομίζω της τάξης του Δία και ίσως μεγαλύτερος), σκέφτομαι τι μπορεί να προκαλέσει η μάζα του στη Γη. Αν σκεφτεί κανείς πως όταν η μικρή μας σελήνη βρίσκεται κοντά στην Γη τότε «σηκώνονται» τα νερά… Αν η μικρή μας σελήνη μπορεί και το κάνει αυτό λόγω του βαρυτικού της πεδίου ο Nibiru τι θα μπορέσει να κάνει? (Φημολογείται ότι η συχνότητα προσέγγισης της γης είναι 3600 χρόνια και ότι την τελευταία φορά που την επισκέφτηκε εξαφανίστηκε – βυθίστηκε η Ατλαντίδα… Μου ακούγεται κάπως λογικό αλλά δεν το συνεχίζω)

2) Ένας τόσο μεγάλος πλανήτης έχει και πάρα πολύ ισχυρό βαρυτικό και ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Αν έρθει πολύ κοντά μας μου φαίνεται πάρα πολύ λογικό να μας επηρεάσει. Αυτό που φοβάμαι είναι μην επηρεάσει την γωνιακή ταχύτητα της γης μιας και αν αλλάξει αυτή η ταχύτητα καταστραφήκαμε… Γιατι??? Γιατί το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης που μας προστατεύει από την κοσμική ακτινοβολία οφείλεται στις κινήσεις των βαριών μετάλλων που βρίσκονται στον πυρήνα της.

3) Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια πιστεύω πως θα υπάρχουν πολλοί που θα τα θεωρούν αυτά βλακείες σκεπτόμενοι πως δεν υπάρχει κανένας τέτοιος πλανήτης και πως όλα αυτά είναι παραμύθια. Να πω την αλήθεια και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν στην αρχή... ψάχνοντας όμως άκουσα κάτι πάρα πολύ καλό… Κάποιος επιστήμονας θέλοντας να αφυπνίσει τους δύσπιστους είπε πώς ο πλανήτης αυτός θα είναι ορατός στα τέλη του 2011 με αρχές του 2012 και θα μοιάζει με έναν δεύτερο ήλιο… ή μια δεύτερη πολύ μεγαλύτερη σελήνη (λέω εγώ…) Οπότε περιμένουμε και βλέπουμε…

Πάντως θα ήθελα όλοι σας σοβαρά να σκεφτείτε τι συνέπιες μπορεί να έχει ένας τόσο μεγάλος πλανήτης τόσο κοντά σε εμάς… Χωρίς παραφιλολογίες και δεισιδαιμονίες…


Θα έβαζα και video αλλά καλύτερα να το ψάξετε μόνοι σας...

Ετικέτες ,