Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Από αύριο η Λάρισα μετράει αντίστροφα για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009


Αύριο ξεκινά επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 για τη πόλη της Λάρισας. Σε μια τελετή στη κεντρική πλατεία της πόλης θα γίνει η υποδοχή της επίσημης σημαίας των Αγώνων, αφού πρώτα αυτή περιφερθεί στους δρόμους της πόλης.
Οι Μεσογειακοί Αγώνες, τους οποίους έχουν αναλάβει ο Βόλος μαζί με τη Λάρισα, θεωρούνται υψίστης σημασίας για τη περιοχή -όχι μόνο για την αξία τους ως αθλητικό γεγονός- αλλά γιατί στην ουσία θα της δώσει μια άλλη "πολιτιστική πνοή"¨.
Μεγάλα είναι τα έργα που ο Δήμος Λάρισας έχει στα σκαριά για να καλύψει τις ανάγκες των Αγώνων και μεγάλη σημασία δίνεται στη "μεταμεσογειακή" χρήση αυτών των εγκαταστάσεων, καθώς και μεγάλες οι ελπίδες για εθελοντική συμμετοχή των Λαρισαίων. Πάντως όλοι οι πολίτες κατανοούν οτι μετά τις Ευρωπαϊκές συμμετοχές της ΑΕΛ, αυτοί οι Αγώνες θα βοηθήσουν σημαντικά στο να γίνει γνωστή η πόλη στο χώρο του αθλητισμού. Περιμένουμε πολλά και από τις δύο πόλεις και ελπίζουμε οτι θα χρησιμοποιήσουν τον χρόνιο ανταγωνισμό που τρέφουν η μια για την άλλη θετικά, με το να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους στα θέματα διοργάνωσης και έργων υποδομής.
Ελπίζουμε οτι το επίσημο σύνθημα των αγώνων "Ζήσε το όνειρο" θα επαληθευτεί και οτι θα ζήσουμε ονειρεμένους Αγώνες. Καλή επιτυχία στο Βόλο και τη Λάρισα... καλή επιτυχία στη Θεσσαλία μας!

photo at: www.wolda.org
-----------------------------------------------------

από ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,