Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

H άποψη των ΑΡΑΧΤΩΝ για το σκάνδαλο με την Φιλοσοφική του ΑΠΘ.

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009

Το σκάνδαλο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

Η άποψη μας:

Τώρα αν έρθω εγώ και πώς σιγά την είδηση τι θα μου πείτε???? Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Φιλοσοφική φίλοι μου αλλά σχεδόν παντού. Οι καθηγητές προκειμένου να πάρουν μερικούς ψήφους παραπάνω για να βγουν πρόεδροι τομέων ή τμημάτων ή να γίνουν κοσμήτορες και ακόμα περισσότερο πρυτάνεις στήνουν κώλο Σε μία θέση μεταπτυχιακού θα κωλώσουν? Σιγά το πράγμα ρε αδερφέ τι αξία έχει μια τέτοια θέση? Τι τους κοστίζει αυτούς? Τίποτε… Εδώ αλλού και αλλού πέφτουν πακετάρες!!!
Ντροπή σε όλους εσάς τους διεφθαρμένους που υποβαθμίσατε την τριτοβάθμια εκπαίδευση… ΑΛΗΤΕΣ!!! Ντροπιάζετε καθημερινά την Ελληνική παιδεία έχοντας χάσει το ήθος σας. Όλοι εσείς που μπλέκεστε σε τέτοιες μικρότητες να θυμάστε πως αύριο μεθαύριο θα σας γυρίσει boomerang… Αφήστε τα μεταξύ σας φαγώματα και τις μικροπρέπειες και κοιτάξτε να ανταγωνιστείτε την παγκόσμια έρευνα… (Αν σας παίρνει φυσικά ΗΛΙΘΙΟΙ!!!).
Τα ψιλό είπα και ξελάφρωσα… ΟΥΦ!!!
Κλείνοντας θα πρέπει να αναφέρουμε πως δεν είναι έτσι όλοι… Υπάρχουν και καλοί καθηγητές σε όλες τις σχολές… Είμαι πολύ τυχερός που το έφερε η μοίρα να συνεργάζομαι με πραγματικά αξιόλογα άτομα με ήθος και αρχές.





Απο:ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,