Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Alina Kabayeva: αγγελούδι ή διαολάκι;

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2009

Η Alina Kabayeva γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1986. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής.
Στην ουσία υπήρξε η πιο πετυχημένη αθλήτρια του σπορ της, καθώς από την αρχή της καριέρας της το 1996 μέχρι τη στιγμή που αποσύρθηκε από το ταπί (2004) υπήρξε μόνιμα και σταθερά στη κορυφή. Στα 8 χρόνια της καριέρας της κατάφερε να δημιουργήσει μια εξαιρετική συλλογή από μετάλλια. Αυτή περιλαμβάνει 18 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 2 Ολυμπιακά Μετάλλια και 25 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ούσα η πιο επιτυχημένη Ρωσίδα αθλήτρια, έγινε αυτόματα πρότυπο για πολλά κοριτσάκια ανα τον κόσμο.
Μετά την απομάκρυνσή της από τον αθλητισμό, η Alina ασχολήθηκε με τη πολιτική και από το 2005 είναι μέλος του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία". Επίσης, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες έκανε πολλές τολμηρές φωτογραφήσεις για μεγάλα περιοδικά της χώρας της με αποκορύφωμα αυτή που έκανε για το Playboy. Με τις κινήσεις τις αυτές άλλαξε αυτόματα το προφίλ που είχε τα τελευταία χρόνια. Ένα προφίλ που την έκανε να χάσει τη θέση της στους τοίχους των παιδικών, κοριτσίστικων δωματίων και να κερδίσει μια θέση στα εφηβικά (και όχι μόνο), αγορίστικα δωμάτια.
Το 2008 η εφημερίδα Moskovsky Korrespondent δημοσίευσε ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο η Alina διατηρούσε σχέση με τον Vladimir Putin και οτι αυτή υπήρξε η αιτία του χωρισμού του ζεύγους Putin. Το άρθρο έλεγε ακόμα οτι ο Putin είχε σκοπό να την παντρευτεί. Τόσο η πλευρά του Putin όσο και της Kabayeva διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες αυτές και η εφημερίδα "μυστηριωδώς" και "όλως τυχαία" έκλεισε.
Να λοιπόν πώς μια κοπέλα γίνεται από εθνική αθλήτρια της χώρας της, η εθνική της αντροχωρίστρα Γιατί και τίποτα από όλα αυτά να μην είναι αλήθεια...καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα!

photo at: 2008gamesbeijing.com
4.bp.blogspot.com


απο : ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,