Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Οι ομορφότερες γαλαζοαίματες του κόσμου

Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

Ποιός είπε οτι τα παραμύθια δεν έχουν θέση στο σήμερα; Σας παρουσιάζουμε τις ομορφότερες γαλαζοαίματες του κόσμου, γυναίκες που ξεχωρίζουν χάρη στην ομορφιά και δυναμικότητα του χαρακτήρα τους.

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

H Rania al Yassin γεννήθηκε στο Κουβέιτ στις 31 Αυγούστου 1970 από Παλαιστίνιους γονείς. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Καΐρου Γνωρίστηκε με τον διάδοχο του θρόνου της Ιορδανίας σε ένα δείπνο το 1993 και μόλις λίγους μήνες αργότερα παντρεύτηκαν Όταν ο σύζυγός της ανέβηκε στο θρόνο το 1999 έγινε η νεότερη Βασίλισσα του κόσμου. Ως Βασίλισσα Rania Al Husein ξεχωρίζει για την ομορφιά και το στυλ της. Παρόλο που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και είναι επίσημος ομιλητής για θέματα όπως τα δικαιώματα των γυναικών και ο ρόλος της γυναίκας στο Ισλάμ Αγαπήθηκε από όλους για την απλοϊκότητα και την καταδεκτικότητα της.

Πριγκίπισσα Lalla Salma του Μαρόκο

Γεννημένη στο Μαρόκο στις 10 Μαΐου ,1978 η ορφανή από μητέρα κοπέλα κατάφερε να ξεχωρίσει νωρίς χάρη στις εξαιρετικές τις σχολικές επιδόσεις. Σπούδασε Κομπιούτερ και μάλιστα αποφοίτησε πρώτη στη τάξη της. Παντρεύτηκε τον Βασιλιά Μοχάμεντ τον Έκτο αλλά η ίδια δεν ανακηρύχτηκε Βασίλισσα. Έχει δύο παιδιά και είναι η πρώτη σύζυγος Βασιλιά του Μαρόκο που εμφανίζεται δημοσίως. Έντονη είναι και η φιλανθρωπική της δράση. Φημίζεται για το ιδιαίτερο στυλ της, καθώς αρέσκεται να εμφανίζεται είτε με παραδοσιακά καφτάνια, είτε με ρούχα διάσημων δυτικών σχεδιαστών.

Πριγκίπισσα Ευγενία του Windsor.

Γεννημένη στις 23 Μαρτίου 1990, είναι η κόρη του Ανδρέα του Windsor και της Sara Ferguson. Αν και πολύ μικρή για να αναπτύξει σημαντικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια, η Ευγενία συνεχώς ανεβαίνει σε δημοτικότητα Θεωρείται πάντως το νέο κακό παιδί της οικογενείας, καθώς εθεάθη να χορεύει γυμνή γιορτάζοντας το τέλος των εξετάσεών της. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε την μελλοντική εξέλιξη της όμορφης αυτής πριγκίπισσας
Πριγκίπισσα Siriwannawari Nariratana της Ταϊλάνδης

Γεννημένη στις 8 Ιανουαρίου του 1987, η κοπέλα αυτή έχει φέρει μια μοντέρνα πνοή στον βασιλικό οίκο της Ταϊλάνδης. Η ίδια έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και παρουσιάζει τη δική της σειρά ρούχων. Προφανώς είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, καθώς προσεκλήθη να παρουσιάσει τα σχέδιά της στο Fashion Week των Παρισίων. Εκπροσώπησε τη χώρα της στους Πανασιατικούς Αγώνες το 2005 και άλλες διοργανώσεις , για το άθλημα του μπάντμιντον. Η κοπέλα αυτή είναι δεύτερη στη σειρά για το θρόνο της χώρας της, γεγονός που γεννά ερωτήματα για τη τύχη της καριέρας της στο χώρο της μόδας όταν θα κληθεί να αναλάβει το τίτλο της.

Charlotte Casiraghi του Μονακό

Γεννημένη στο Μονακό στις 3 Αυγούστου του 1986 , η κοπέλα αυτή -αν και δεν έχει το τίτλο της πριγκίπισσας - είναι τέταρτη
στη σειρά για το θρόνο του Μονακό. Έχασε το πατέρα της σε ατύχημα στην ηλικία των τριών χρόνων. Για να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, η μητέρα της μεγάλωσε την ίδια και τον αδερφό της σε μια κωμόπολη της Γαλλίας. Έχει στην ιδιοκτησία της ένα μικρό νησάκι στη Γαλλία, δώρο των παππούδων της. Επίσης, έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στη Σορβόννη. Προφανές είναι το γεγονός οτι έχει κληρονομήσει τη γοητεία της γιαγιάς της , της Βασίλισσας Grace Kelly του Μονακό Αυτό το γεγονός , σε συνδυασμό πάντα με την οικονομική και οικογενειακή της "δύναμη" την κατέταξε δέκατη στη λίστα των πιο περιζήτητων δεσποινίδων και κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες του 2006.

Πριγκίπισσα Charlotte της Σουηδίας

Γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 1982, η πανέμορφη πριγκίπισσα είναι τρίτη στη σειρά για το θρόνο της Σουηδίας. Η ομορφιά της την έχει κάνει γνωστή παγκοσμίως, καθώς την κατέταξε δωδέκατη στη λίστα των πιο όμορφων ευγενών.
Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία, Εθνολογία, Ιστορία της Τέχνης, Νομική και μιλάει Αγγλικά, Σουηδικά και Γαλλικά. Μεγάλη αγάπη της είναι η ιππασία και γι' αυτό το λόγο έχει στη κατοχή της πολλά άλογα. Έχει λάβει μέρος σε αγώνες με το όνομα Anna Svenson. Μεγάλη είναι η συμμετοχή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και η ίδια έχει την ευθύνη της οργάνωσης "Κάνε μια Ευχή" της Σουηδίας. Σύμφωνα με φήμες, ο αγαπημένος της είναι ο Φίλιππος, γιος του τέως Βασιλέα της Ελλάδας Κωνσταντίνου


photo at: www.pigeonhole-this.com
www. farm4.static.flickr.com
www.vip-gossip.com
g.imagehost.org
lhg3.ggpht.com
cm1.theinsider.com


Απο: ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΤ



Ετικέτες , , ,