Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Κινδυνεύουν με χρεοκοπία οι «Σφήκες»

Σάββατο, Ιουλίου 18, 2009


Σε δεινή οικονομική θέση έχουν περιέλθει πλέον οι Νιου Ορλίνς Χόρνετς, καθώς τα έξοδα... τρέχουν, με την διοίκηση της ομάδας της Νέας Ορλεάνης να μην μπορούν να αναποκριθούν στο σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων του οργανισμού. Η ανάγκη για εύρεση λύσεων που θα βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο είναι επιβεβλημένη, με τον ηγέτη των «Σφηκών», Κρις Πολ, να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να αποτελέσει μέρος μίας ενδεχόμενης ανταλλαγής...

«Ενός κακού μύρια έπονται» για τους Χόρνετς, καθώς μετά τον τυφώνα Κατρίνα έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα. Η ομάδα αναγκάστηκε να «μετακομίσει» στην Οκλαχόμα, ενώ ακόμα και ο σούπερ-σταρ της ομάδας, Κρις Πολ, εκφράζει τις αμφιβολίες του για το ενδεχόμενο παραμονής του στις «Σφήκες»: «Υπάρχει πρόβλημα με τον φόρο πολυτελείας. Γι' αυτό τον λόγο και επειδή γνωρίζω πως δεν είναι εύκολο να τον καλύψουν, τότε πιθανώς να με δώσουν σε κάποια ανταλλαγή. Είμαι έτοιμος για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο».

Το ενδεχόμενο χρεοκοπίας, μπορεί να χαρακτηριστεί ρεαλιστικό, αν δεν υπάρξει και η απαραίτητη... συνδρομή του ΝΒΑ, ενώ σε αυτή την περίπτωση το παράδειγμα του 24χρονου πλέι-μέικερ, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και άλλοι σταρ των Χόρνετς, (σ.σ Τσάντλερ, Στογιάκοβιτς).
www.gazzetta.gr

Ετικέτες