Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

"Πάτωσε" η Βίσση στα Τρικαλα! Δεν είχε κλαρίνα μαζί της;

Σάββατο, Ιουλίου 11, 2009



Στη συναυλία που έδωσε χθες βράδυ δεν υπήρξε η αναμενόμενη προσέλευση του κόσμου από Καρδίτσα και Τρίκαλα για την πετυχημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση.Παρόλο την άψογη ερμηνεία της τραγουδίστριας και την εντυπωσιακή παρουσία της δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στην χθεσινοβραδινή της εμφάνιση στο εμπορικό κέντρο Olympia Mall στο Αγναντερό Καρδίτσας. Η Άννα Βίσση βγήκε στη σκηνή λίγο μετά τις 22:30 και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της.
Η Άννα Βίσση τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες και ξεσήκωσε αρκετές φορές το νεανικό κοινό.
Αξιοσημείωτο γεγονός της εκδήλωσης είναι ότι η τραγουδίστρια ανέβασε στη σκηνή ένα μικρό κοριτσάκι και χόρεψαν μαζί. Η τραγουδίστρια κατέβηκε από τη σκηνή λίγο μετά τις 00:30, φωτογραφήθηκε και υπέγραψε αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές της.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Τροχαία Καρδίτσας που με περιπολικά και μηχανές διευκόλυναν την κυκλοφορία στην Τρικάλων-Καρδίτσης.

http://www.trikalanews.gr

Ετικέτες ,

1 Σχόλια:

Blogger είπε...

Need To Boost Your ClickBank Traffic And Commissions?

Bannerizer made it easy for you to promote ClickBank products with banners, simply visit Bannerizer, and get the banner codes for your chosen ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator Tool to promote all of the available ClickBank products.