Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

'Ερχονται τα χειρότερα!!!

Σάββατο, Ιουλίου 11, 2009


Από τριάμισι έως και πεντέμισι εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα μας αναμένεται να πέσουν στο κρεβάτι από τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1, που ήδη έχει «εγκατασταθεί» στην Ελλάδα και μεταδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς στον ελληνικό πληθυσμό.

Μάλιστα, περισσότεροι από είκοσι άνθρωποι τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν κολλήσει τον ιό της νέας γρίπης χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα ή να έχουν επισκεφτεί πρόσφατα το εξωτερικό, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Αυτό σημαίνει ότι ήδη διανύουμε το αρχικό στάδιο μετάδοσης του ιού στον ελληνικό πληθυσμό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, υπολογίζεται ότι ο ιός της νέας γρίπης από το φθινόπωρο και για τους επόμενους 12 έως 24 μήνες θα «χτυπήσει» το 33% έως και το 54% του πληθυσμού. Δηλαδή από 3,5 έως και 5,5 εκατομμύρια κάτοικοι θα ασθενήσουν.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η χώρα μας έχει μπει στη φάση της πανδημίας, όπως είπε χθες ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθούν και θάνατοι από τον ιό.

«Μέχρι σήμερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ : ESPRESSO


AΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,