Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Ο Θέμος, ο Γιάννης, ο Μάκης, η Ολγα, ο Νίκος...Όλοι ΕΔΩ...Γελάστε άφοβα!!!

Σάββατο, Ιουλίου 11, 2009

Ίσως είμαστε η χώρα με τους πιο εμπορικούς και life style δημοσιογράφους του κόσμου. Ιδού λοιπόν τα 8 δημοφιλέστερα blockbusters του Hollywood, στα οποία πρωταγωνίστησε η αφρόκρεμα του ελληνικού star system.

Ο George Couris στην επική υπερπαραγωγή «151», όπου με ζήλο και τάσεις αυτοθυσίας, υπερασπίζεται την αξιοπιστία του βασιλιά Καραμάν.

Ο Themos Anastasiadis ξεχώρισε με την εκπληκτική του ερμηνεία στον «Άρχοντα των dvd», όπου και απέσπασε το «Χρυσό κομιστή». Το τέλος της ταινίας δεν το πολυκαταλάβαμε, διότι μείναμε με την αγωνία.

Η Olga Tremi, της οποίας το βασικό ένστικτο, της υπαγόρεψε να μη δει το “Sex with Zaho”, σε μια ερμηνεία που άφησε εποχή… Ήταν η χρονιά της φέτος, καθώς παρέμεινε (ως άλλος Φέντερερ) στο νο1 της πανελλαδικής βαθμολογίας των αρχόντων των 8.

Η Elli Stai, πρωταγωνίστρια στο “Kill Kanalarxes” χωρίς καν τη βοήθεια των κασκαντέρ, στις πιο επικίνδυνες σκηνές της καριέρας της. Αγνοείται η τύχη της τους τελευταίους μήνες και περιμένουμε με αγωνία το νέο της sequel.

Ο Makis T. εκπληκτικός στο ρόλο του στρατηγού Thade, στον «Πλανήτη των πιθήκων»"Πέτα τα τρωκτικά από το τραίνο". σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα του υπερπαραγωγή:

Ο John Pretederis μας άφησε άφωνους με την ερμηνεία του στην ταινία «Η διάσωση του στρατηγού Κωστάκη».

Ο Nick Evagelatos, στους «Πειρατές της τηλεθέασης», ψάχνει τα χαμένα νούμερα του δελτίου του.

Ο George Tragas, σε μια αποκαλυπτική ταινία που μας δείχνει πως μια μικρή εφημερίδα κι ένα ανύπαρκτο site-portal με επισκέπτες μόνο το...Τραγκέικο, «τσεπώνει» τεράστιες κρατικές διαφημίσεις.

ΑΠΟ : MEDIASOUP




ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ