Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

"Νέες περιπέτειες για τον Καβαλιέρε..."

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009


"Η καινούργια περιπέτεια του Καβαλιέρε ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την επιθεώρηση «Εσπρέσο», μια ιστορία που αναδημοσιεύτηκε και από τους «Τimes» του Λονδίνου, σαν απόηχος της συνόδου της Λ΄Ακουιλα. Ο πρωθυπουργός πέρασε ένα πολύ ευχάριστο Σαββατοκύριακο σε υπερπολυτελές κέντρο λουτροθεραπείας και χαλάρωσης στη γραφική ορεινή πολίχνη Τόντι της Ούμπρια παρέα με μπουκέτο δροσερών γυναικών, μεταξύ των οποίων μια ηθοποιός και ένα μοντέλο οι οποίες εργάζονταν στα τηλεοπτικά κανάλια του.

Η «ροζ» επίσκεψη στο spa έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, πλην όμως οι μήνες που πέρασαν ουδεμία σημασία έχουν. Το σκάνδαλο διερευνάται δικαστικώς στο πλαίσιο δίωξης του επιχειρηματία και «διοργανωτή κοσμικών συγκεντρώσεων» Τζιαμπάολο Ταραντίνι, ο οποίος ανακρίνεται στο Μπάρι ως ύποπτος για προαγωγή πορνείας. Και αυτό διότι στον «κύκλο εργασιών» του περιλαμβάνεται και η πρόσληψη εντυπωσιακών γυναικών οι οποίες συμμετείχαν έναντι πληρωμής σε πάρτι που οργάνωνε ο πρωθυπουργός στις διάφορες ανά την επικράτεια κατοικίες του, κυρίως στη Ρώμη και στη Σαρδηνία.

O κ. Ταραντίνι αρνείται φυσικά τα πάντα, το «Εσπρέσο» όμως και οι «Τimes» δημοσίευσαν γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την εύθυμη ομήγυρη. Συνοδευόμενοι από αρκετές ευειδείς κυρίες, οι κκ. Μπερλουσκόνι και Ταραντίνι πέρασαν το γουικέντ 28-30 Νοεμβρίου 2008 στο Κέντρο Υγείας «Μαρκ Μεσεγκέ» στο γραφικό Τόντι της ορεινής Ούμπρια. Παραπονέθηκαν για πόνους στη μέση και ζήτησαν ειδικό μασάζ. Το συγκρότημα στεγάζεται σε ανακαινισμένο αγρόκτημα και προσφέρει εναλλακτική ιατρική, κούρα ομορφιάς και τα... συμπαρομαρτούντα.

Ο κ. Ταραντίνι ανήκε στην ακολουθία του πρωθυπουργού αλλά έφθασε στο Τόντι καθυστερημένος γιατί χάθηκε στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο. Συνόδευε, κατά τα δημοσιεύματα, μια παρέα όμορφες κυρίες, μεταξύ των οποίων η Μπάρμπαρα Γκουέρα, πρώην τηλεπαρουσιάστρια, και η Λίτσια Νουνές, ηθοποιός και φίλη του καλλιτεχνικού πράκτορα. Εκ των υστέρων και οι δύο γυναίκες αρνούνται ενώπιον των εισαγγελικών αρχών οποιαδήποτε ανάμειξη στην αμφιλεγόμενη «θεραπεία» του πρωθυπουργού.

«Είναι όλα ψέματα» δήλωσε η κυρία Γκουέρα. «Δεν γνωρίζω το παραμικρό για αυτό το γουικέντ. Τις ημέρες εκείνες εγώ δούλευα». Ανάλογη ήταν και η διάψευση της κυρίας Νουνές. Οι δύο γυναίκες βεβαιώνουν ότι ουδέποτε έχουν συναντηθεί ούτε έχουν γνωρίσει προσωπικά τον πρωθυπουργό.

Απροσδόκητη σύμμαχο βρήκε ο Καβαλιέρε στο πρόσωπο της Μαρίας Τερέζα ντε Νικολό, διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων από το Μπάρι και συνδεόμενης φιλικά με τον Τζιαμπάολο Ταραντίνι. Αυτή τουλάχιστον παραδέχθηκε ότι τον έχει συναντήσει τον πρωθυπουργό, όπως επίσης παραδέχθηκε οτι ο κ. Ταραντίνι τής πλήρωσε τα εισιτήρια, το ξενοδοχείο και πλουσιοπάροχα όλα τα έξοδα- ρούχα και παπούτσια- προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα πάρτι του κ. Μπερλουσκόνι στην κατοικία του στη Ρώμη. Εκεί τον συνάντησε, γοητεύθηκε από τα 72 του χρόνια και δήλωσε: «Είναι πολύ χαρισματικός άνθρωπος και μεγάλος μάστορας της ψυχαγωγίας. Μιλάει πέντε λεπτά για πολιτική και μετά αρχίζει τα ανέκδοτα, ορισμένα πιπεράτα. Επίσης μιλάει για τα εγγόνια του».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο γραφείο του δικηγόρου της η κυρία Ντε Νικολό είπε ότι στο Παλάτσο Γκρασιόλι συνάντησε καμιά δεκαπενταριά κυρίες 25 ετών και άνω από τα κανάλια του Καβαλιέρε. Το πάρτι τελείωσε στις 4 το πρωί αλλά εκείνη δεν διανυκτέρευσε στο μέγαρο. Και κατέληξε: «Δεν είμαι πόρνη...»."
http://citypress-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_8385.html

Ετικέτες