Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Αθλητής άνοιξε οίκο ανοχής για να βγάλει τα έξοδα των Ολυμπιακών Αγώνων

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

Ο Λόγκαν Κάμπελ, ένας 23χρονος Νεοζηλανδός αθλητής του Τάε κβον ντο κατέφυγε στην πορνεία για να εξοικονομήσει χρήματα και να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ο 23χρονος πρωταθλητής, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τη φάση των «16» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αποφάσισε με συνέταιρο τον 20χρονο φίλο του, Hugo Phillips να ανοίξει οίκο ανοχής, αποσκοπώντας σε μια επιχείρηση με σίγουρο κέρδος, αφού δεν είχε καταφέρει να κλείσει κάποιο καλό συμβόλαιο με χορηγό. Ο Cambell πιστεύει ότι η επιχείρησή του θα του αποφέρει ........... 300.000 δολάρια, χρήματα που θα του επιτρέψουν να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και έτσι δεν θα χρειαστεί να επιβαρύνει πλέον τους γονείς του, που ήταν οι κύριοι χρηματοδότες του έως τώρα. Όπως δήλωσε «η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, του κόστισε 121.000 δολάρια και τα περισσότερα είχαν προέλθει από τους γονείς τους».

Έτσι αποφάσισε να καταφύγει στην πορνεία, δημιουργώντας ένα «ανδρικό κλαμπ υψηλών απαιτήσεων». Όσο για το είδος της επιχείρησης, φαίνεται πως ο αθλητής πιστεύει πως «καμία δουλειά δεν είναι ντροπή», καθώς όπως ισχυρίστηκε στην εφημερίδα "Sunday Star-Times": «Δεν είμαι πραγματικός προαγωγός γυναικών. Όταν ο κόσμος φέρνει στο μυαλό του έναν μαστροπό, σκέφτεται έναν τύπο που στέκεται στο δρόμο και έχει πάνω του χρυσά νομίσματα. Εγώ απλά είμαι ιδιοκτήτης ενός γραφείου συνοδών. Προσλαμβάνουμε μόνο έξυπνες και γοητευτικές γυναίκες. Δεν τις αντιμετωπίζουμε σαν ένα κομμάτι κρέας».

Ωστόσο, μπορεί ο Cambell έτσι να εξασφαλίσει τα χρήματα για την προετοιμασία του, αλλά μπορεί και να μην πάρει το πολύτιμο οκ για το Λονδίνο, αφού η Ομοσπονδία Τάε κβον ντο της Νέας Ζηλανδίας, δυσαρεστήθηκε με την επιχειρηματική δραστηριότητα του αθλητής της. Οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι ένας αθλητής αποτελεί πρότυπο για τους νέους και δεν λαμβάνονται υπόψη μόνο οι επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,