Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Μετατρέψτε το PC σας σε οικιακή συσκευή

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

Και όμως γίνεται! Με λίγη φαντασία μπορείτε να μετατρέψετε τη κεντρική μονάδα του υπολογιστή σας σε οικιακή συσκευή. Ας δούμε σε τι μετέτρεψαν τις δικές τους κεντρικές μονάδες ορισμένοι ευφάνταστοι κομπιουτεράκηδες:


Καφετιέρα

Αυτή η κεντρική μονάδα έχει εξελιχτεί σε καταπληκτική καφετιέρα! Όχι μόνο φτιάχνει καφέ, αλλά με ειδικό μάτι στο πάνω μέρος, φροντίζει να παραμένει και ζεστός. Πρέπει να πω οτι και εγώ θα ήθελα μια τέτοια στο δικό μου γραφείο! Ιδανική για εθισμένους στη καφεΐνη..



Κινητή μπυραρία

Αυτή η κεντρική μονάδα έχει μορφοποιηθεί κατάλληλα, όχι μόνο σαν αποθηκευτικός χώρος για μπουκάλια μπύρας, αλλά και σαν μηχανή από αυτές που βλέπουμε στις μπυραρίες. Βάζεις το ποτήρι σου και στο γεμίζει μέχρι επάνω με Beck's στη προκειμένη περίπτωση! Ιδανική για αλκοολικούς...



Τοστιέρα

Πολύ εντυπωσιακό πρέπει να ομολογήσω! Το πάνω Driver έχει μετατραπεί σε τοστιέρα! Βάζεις τη φετούλα σου και σε λίγα μόνο λεπτά στη βγάζει τραγανιστή. Ιδανική για άτομα που αρέσκονται στο να τρώνε όταν δουλεύουν.



Ψυγείο

Η κεντρική μονάδα σας μετατρέπεται αν θέλετε και σε ψυγειάκι. Αποθηκεύει και κρατάει παγωμένα τα αναψυκτικά σας. Εξαιρετική ιδέα , ομολογουμένως, και πολύ δροσιστική!! Ιδανικό για τη νεολαία....



Ψησταριά

Μια οικολογική λύση για τη περίπτωση που η κεντρική μονάδα σας χαλάσει...τη μετατρέπετε σε σχάρα για να ψήνετε σουβλάκια! Ιδανικό για μερακλήδες...ειδικά αν συνδυαστεί με τη κεντρική μονάδα - μπυραρία!



photo at: 2.bp.blogspot.com
www.uphaa.com
www.cooking-gadgets-com
www.cracktwo.com
web20.mkl-server2.de




-----------------------------------------------------

από ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,