Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Πώς λειτουργεί η Coca Cola

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2009Οι Αραχτοι και Λάιτ σας παρουσιάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της Coca Cola στον οργανισμό μας.

Τα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.
20 λεπτά:
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).
40 λεπτά:
Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.
45 λεπτά:
Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.
60 λεπτά:
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου.
70 λεπτά:
Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να ουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό.
80 λεπτά:
Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, αποβάλλει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.

Πείραμα που μπορείτε να κάνετε για να διαπιστώσετε τις "ευεργετικές" ιδιοτητες αυτού του αναψυκτικου: Απλά γεμίστε αποβραδίς ένα ποτήρι Coca Cola και βάλτε μέσα ένα πιρούνι ή κουτάλι. Αυτό που θα αντικρίσετε το πρωί είναι σοκαριστικό!

Επίσης, αξίζει να αναφέρω τη μαρτυρία προσωπικού μου φίλου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα νεφρά του και υποβάλλεται σε αιμοκαθάρσεις; " Δεν έπινα καθόλου νερό, ζούσα με Coca Cola... 2 lt την ημέρα τουλάχιστον. Οι γιατροί μου είπαν οτι αυτό φταίει! " Επίσης, υπάρχουν αναφορές οτι σχετίζεται με πολλές περιπτώσεις οστεοπόρωσης, παιδικής παχυσαρκίας , διαβήτη και άλλα πολλά....

Αν και στην Ελλάδα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, σε άλλες χώρες του κόσμου γίνονται κινήσεις για απαγόρευση της Coca Cola. Η Βενεζουέλα, η Ινδία, η Γαλλία, το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο είναι οι πρώτες χώρες που έκαναν πρώτες αυτή τη κίνηση. Επίσης, φοιτητές απο τα Πανεπιστήμια του Νέου Δελχί, του Μάντσεστερ, της Νέας Υόρκης και του Μίσιγκαν πήραν από μόνοι τους τη πρωτοβουλία και , κατόπιν ψηφοφορίας, απαγόρευσαν τη πώληση Coca Cola σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου.

Οι Έλληνες τί θα κάνουμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας;

photo at: www.marketingshift.com

-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,