Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Flatshare: Ένα ψυγείο για εγωιστές!

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2009

Συγκατοικείτε με άλλα άτομα στο σπίτι; Βαρεθήκατε οι συγκάτοικοί σας να σας τρώνε όλα τα ταπεράκια με το φαγητό που σας στέλνει η μαμά σας; Δε σας αρέσει να μοιράζεστε τα πράγματα, πόσο μάλλον το τα φαγώσιμά σας; Το Flatshare είναι η λύση!
Αυτό το ψυγείο ,που σχεδίασε ο Αυστραλός Stephan Buchberger, χωρίζεται στην ουσία σε τέσσερα μικρότερα ψυγεία τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν τόσο ως ψύξη, όσο και ως κατάψυξη. Ο κάθε συγκάτοικος έχει το δικό του ψυγείο για να βάζει τα πράγματά του. Ιδανικό για οικογένειες, ειδικά αν τα παιδιά σας μαλώνουν, κλαίνε και οδύρονται επειδή το ένα έφαγε τη σοκολάτα του άλλου!
Βέβαια, η απορία μου είναι εξής: Αν ο συγκάτοικος είναι λίγο κάφρος, τί θα τον σταματήσει από το να ανοίξει το δικό σας ψυγείο και να φάει ότι βρει μπροστά του (ειδικά αν στο δικό του υπάρχει μόνο ληγμένο τυρί από πρόπερσι); Μάλλον ο σχεδιαστής έπρεπε να είχε βάλει και κλειδαριά στη πόρτα...έτσι το ψυγείο θα βοηθούσε και όταν κάνετε δίαιτα (κλειδώνετε τις σοκολάτες και δίνετε το κλειδί στη μάνα σας που σας λέει αρκούδα!).
Εν πάσι περιπτώσει, το συγκεκριμένο σχέδιο κέρδισε το διαγωνισμό Electrolux Design Lab 2008.


photo at: www.geekologie.com
-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,