Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Τα πέντε πιο περίεργα σημεία για να κάνετε tattoo!!

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2009

Νομίζετε οτι το τατουάζ σας είναι σε περίεργο σημείο; Μήπως θεωρείτε αξιοπερίεργο το γεγονός οτι ο γιος ή η κόρη σας έκανε τατουάζ στη πλάτη; Εδώ θα σας αποδείξουμε οτι κάνετε λάθος! Οι Αραχτοί και Λάιτ, σας παρουσιάζουμε τα πέντε πιο περίεργα σημεία για να κάνετε τατουάζ.



Πρώτο και καλύτερο σας παρουσιάζουμε το τατουάζ στο μάτι!! Είναι η καινούργια μόδα (ναι, μας βρήκε και αυτό το κακό) που υπόσχεται να αλλάξει χρώμα στα μάτια σας. Ο πρώτος που το έκανε είναι ο Pauly Unstoppable από τον Καναδά, ο οποίος θέλησε να κάνει τα μάτια του μπλε!. Άνθρωπέ μου, τους χρωματιστούς φακούς δεν τους έχεις ακουστά; Εν πάσει περιπτώσει, το νούμερο ένα του ανήκει δικαιωματικά...ouch!!

Στη δεύτερη θέση σας παρουσιάζουμε το τατουάζ στα δόντια. Συνήθως ο κόσμος θέλει να έχει ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο. Τώρα , για ποιό λόγο είναι ωραίο να χαμογελάει κανείς και να φαίνεται το κοκοράκι στο δόντι; Εσείς θα κάνατε ένα ως θυσία στο βωμό της Τέχνης;


Στη τρίτη θέση έχουμε το τατουάζ στο αυτί! Όχι το τατουάζ πίσω απ' το αυτί (το οποίο μπορεί να θεωρηθεί sexy), αλλά μέσα σε αυτό. Ένα είναι σίγουρο: αν επιλέξετε να κάνετε τατουάζ στο αυτί όπως το καλό κοριτσάκι της φωτογραφίας
  1. Θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας...ή μάλλον πάνω στο αυτί σας και
  2. Θα προκαλέσετε στο δόλιο πατέρα σας, στη μαμά, στη γιαγιά, στη θεία Μαριγώ, το μπάρμπα - Διαμαντή και το λοιπό σόι πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια.
Μα να πεις οτι έκανε και κανα κοριτσίστικο σχεδιάκι! Μα νεκροκεφαλή καλό μου κορίτσι; Χάθηκαν τα λουλουδάκια και οι πεταλουδίτσες;

Στη τέταρτη θέση συναντάμε το τατουάζ στο κάτω χείλος. Αυτό είναι το τατουάζ - έκπληξη! Δε φαίνεται στη καθημερινότητά σου, δε στέλνει στον άλλο κόσμο όλο σου το σόι και μπορείς απλά να το δείξεις στο άτομο που θέλεις να εντυπωσιάσεις κατεβάζοντας το χειλάκι! Εγώ πάντως θυμήθηκα τότε που είχα δαγκωθεί σε αυτό το σημείο και πονούσα πόσες μέρες. Λογικά το τατουάζ θα πονάει πολύ περισσότερο. Ouch και πάλι!


Στη πέμπτη θέση βλέπουμε το τατουάζ στη πατούσα. Ωραία τα αστεράκια φίλε, δε λέω, αλλά στη πατούσα; Εκεί δε θα το δει κανένας! Αλλά μάλλον αυτό θα το κατατάξει στα τατουάζ - έκπληξη, μαζί με αυτό της παραπάνω, τρισχαριτωμένης δεσποινίδος!


απο: ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ


photos at: www.2dayblog.com
www.product-reviews.net
4.bp.blogspot.com
2.bp.blogspot.com
tattooloaders.com

Ετικέτες ,