Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Η Ελένη Μενεγάκη«συμβάλει τα μάλα στην αποβλάκωση της ελληνίδας νοικοκυράς»

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2009

Ο Κοσμάς Βίδος ξαναχτυπά!





Ο δημοσιογράφος του Βήματος, κάνει την εξαίρεση και χτυπά την βασίλισσα της πρωινής ζώνης, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έκανε κανείς. «Δύσκολες λέγεται ότι ήταν οι ώρες που έχουν περάσει κατά καιρούς δίπλα στην... Ελένη τους και οι αστρολόγοι του «Καφέ» της, με μοναδική εξαίρεση τη Λίτσα Πατέρα, η οποία (όπως και η μαγείρισσα κάποτε της Μενεγάκη , Βέφα Αλεξιάδου) έχει αποδειχθεί «Πολύ σκληρή για να πεθάνει»....

Αντιθέτως ούτε ηΒίκυ Παγιατάκη ούτε η Μπέλλα Κυδωνάκη έριξαν άγκυρα στα πλατό της, θες γιατί δεν έλεγαν καθημερινά καλά λόγια για το ζώδιο του Σκορπιού (στο οποίο ανήκει η παρουσιάστρια), θες επειδή δεν άντεξαν τις παρεμβάσεις της στη δουλειά τους... Γιατί η Μενεγάκη μπορεί να μην ξέρει τι είναι ο λούτσος, μπορεί να ήθελε να καλέσει στην εκπομπή της τον Παύλο Σιδηρόπουλο αγνοώντας ότι έχει πεθάνει προ πολλού, μπορεί να μην έχει ιδέα από οικιακές συσκευές («πάρτε μας τηλέφωνο για να σας χαρίσουμε μια έγχρωμη κουζίνα»), μπορεί να μπερδεύει τη Λακωνία με τη Λαπωνία, αλλά στα ζώδια είναι μανούλα. Και ως «μανούλα» ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, όπως μας είπαν συνεργάτες της, με τις προβλέψεις των αστρολόγων που τη συντρόφευαν. Οι «ξανθές ατάκες» και ο «νόμος της σιωπής».

Την ίδια κιόλας μέρα τα τηλέφωνα «πήραν φωτιά» από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την Ελένη για να μάθουν ποιος είναι ο ρουφιάνος.

Η αλήθεια είναι πως η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τα περισσότερα εκδοτικά συγκροτήματα και πολύ σπάνια θα διάβαζε κάποιο αρνητικό σχόλιο για το πρόσωπό της. Όλοι την έχουν στα όπα –όπα για να μην έχει παράπονο η…Ελενίτσα και…απαντήσει. Μέχρι και οι φωτογραφίες που βλέπαμε στα περιοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από τις διακοπές της, ήταν προσεγμένες, ώστε η… Ελενίτσα να είναι πανέμορφη και να μην κάνει παράπονα.

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες