Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Ποιος θα δει την έξοδο;

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2009


Να ελαφρύνει το επιβαρυμένο μπάτζετ αλλά και λόγους παραδειγματισμού, ο ΠΑΟΚ σκέφτεται τη λύση συμβολαίων και μάλιστα σε παίκτες που μέχρι πέρυσι ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι. Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Πάμπλο Γκαρσία και Ματίας Βερόν πολύ πιθανό να αντικρίσουν την πόρτα της εξόδου, ο καθένας βέβαια για διαφορετικούς λόγους...

Σέρτζιο Κονσεϊσάο: Η ανοησία του στο παιχνίδι με τη Χέρενφεν να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια αποδοκιμάστηκε ακόμα και από τους οπαδούς της ομάδας. Η τιμωρία που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι χρηματικό πρόστιμο αλλά δεν αποκλείεται να αποδεσμευτεί.

Πάμπλο Γκαρσία: Οι ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί σήμερα ο Ουρουγουανός θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον που θα έχει την ομάδα. Ο 31χρονος αμυντικός χαφ επικαλέστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής πρόβλημα στη γάμπα και θα φανεί αν ήταν πρόφαση ώστε να μην αγωνιστεί ή όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα. Η καχυποψία γεννάται από τη δυσαρέσκεια του Γκαρσία για την απόκτηση του Βιτόλο πριν περίπου 3 εβδομάδες.

Ματίας Βερόν: Η πιο απλή περίπτωση. Ξεκάθαρα λόγω πληθώρας λύσεων στη θέση, ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται ξεκάθαρα από τον Σάντος και αναζητείται εδώ και μέρες τρόπος ώστε α υπάρξει αναίμακτη αποδέσμευση.

Οι δηλώσεις των παικτών

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ και οι τρεις σκόρερ έκαναν δηλώσεις αλλά και ο Βιτόλο:

Λούσιο Φιλομένο: "Το πιο σημαντικό γεγονός είναι η νίκη που πήραμε στην πρεμιέρα και όχι το δικό μου γκολ. Επρεπε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε ως ομάδα από τον αποκλεισμό της Ευρώπης. Χαίρομαι που μέσα από τη συνολική δουλειά φθάσαμε στην πρώτη μας νίκη. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ για τη συνέχεια είναι η αυτοθυσία για τον ΠΑΟΚ και η σκληρή προσπάθεια. Πρώτα μετρούν οι στόχοι της ομάδας και μετά οι προσωπικοί. Το γκολ το αφιερώνω στην κόρη, τη γυναίκα και τη μητέρα μου, που ήταν εδώ, αλλά και στον κόσμο που αψήφησε την υψηλή θερμοκρασία και ήρθε για να μας συμπαρασταθεί".

Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Είμαι ικανοποιημένος από την πρώτη συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Όλοι προσπαθήσαμε για να πετύχουμε τη νίκη. Ήταν λογικό να παρουσιαστούμε αγχωμένοι στην αρχή μετά τον αποκλεισμό από τη Χέρενφεν. Είναι αλήθεια ότι αυτό μας επηρέασε. Όπως, όμως, μας είπε ο προπονητής μας, κοιτάμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε να βελτιώνουμε καθημερινά την ομάδα».

Βιεϊρίνια: «Σημαντικό είναι ότι πετύχαμε την πρώτη μας νίκη. Υπήρχε μεγάλη θέληση από την ομάδα. Ψάξαμε επίμονα το γκολ και ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Το γκολ το αφιερώνω στον κόσμο μας που αξίζει μεγάλες χαρές».

Βιτόλο: «Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε. Ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ αμυντικά και αφού ξεπεράσαμε τις αρχικές δυσκολίες, δείξαμε υπομονή και βρήκαμε τους διαδρόμους για να σκοράρουμε. Αφού μπήκε το πρώτο γκολ, το παιχνίδι κύλησε στη δική μας λογική και όλα πήγαν όπως τα θέλαμε».
postgame.gr

Ετικέτες ,