Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

"ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ"...ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!!

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2009



ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΡΚΕΙ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ" ΝΑ...ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"....


Εντός της εβδομάδος αναμένεται ο εκπρόσωπος της πΓΔΜ στη διαπραγματευτική διαδικασία για το θέμα της ονομασίας να υποβάλει στον μεσολαβητή του ΟΗΕ κ. Μάθιου Νίμιτς τις παρατηρήσεις του επί των τροποποιημένων ιδεών που παρουσίασε ο μεσολαβητής και στα δύο μέρη στις αρχές Ιουλίου.
Μεταξύ άλλων ο κ. Νίμιτς προτείνει την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» για διεθνή χρήση.
Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ» στο οποίο αναφέρεται ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να αποδεχθούν ως βάση περαιτέρω διαπραγμάτευσης μια σύνθετη ονομασία στην οποία ο γεωγραφικός προσδιορισμός «βόρεια» θα προηγείται του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας» ή θα τίθεται σε παρένθεση.
Υψηλόβαθμη διπλωματική πηγή την οποία επικαλείται η ίδια εφημερίδα φέρεται να είπε ότι για την πΓΔΜ δεν είναι αποδεκτό το όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», διότι αυτό ουσιαστικά αλλάζει το όνομα της χώρας, ενώ ακολούθως θα υπάρξουν επιπτώσεις στην εθνική ταυτότητα, στη γλώσσα και στον πολιτισμό της πΓΔΜ.


ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΧΑΛΛΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ??? ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΟΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ???

Ετικέτες