Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Αύξηση Kυνήγι μαγισσών και κυνήγι… «τρωκτικών»

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

H βίαιη διακοπή του προνομίου που είχαν ορισμένοι να ενημερώνουν κατ’αποκλειστικότητα την ελληνική κοινή γνώμη, φαίνεται ότι δημιούργησε μία εξίσου βίαιη αντίδραση. Λογικό είναι όταν ένα σύστημα, μία καθετηκυία τάξη, πλήττεται, όταν αισθάνεται ότι τα συμφέροντά της βάλλονται και όταν βλέπει ότι μειώνεται δραματική η παρεμβατικότητα που μπορούσε να ασκεί στην κοινωνία να αντιδράσει.
Όμως, φαίνεται ότι το ίδιο αυτό το απρόσωπο σύστημα έχει περισσότερες επιφάνειες, περισσότερες όψεις από αυτές που φαίνονται. Μπορεί να λειτουργήσει σε περισσότερα επίπεδα από αυτά που φαντάζεσαι. Και εν τέλει μπορεί να σε κάνει να σιωπήσεις. Προσωρινά ή μόνιμα το θέμα δεν είναι εκεί.
Είναι αυτό που δεν αντιλαμβάνονται όσοι αποτελούν μέρος του συστήματος: Δεν μπορείς να σταματήσεις κάτι που μπορεί να γίνει από τον καθένα, κάτι που μπορεί να γίνει από όλους. Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσεις κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς πλέον να σταματήσεις την αμφισβήτηση σε ειδήσεις, πληροφορίες και αποφάσεις, γιατί πολύ απλά το νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι και είναι αδύνατο να γυρίσει πίσω. Η παγκόσμια κοινότητα μιλά για την ψηφιακή εποχή εδώ και μία δεκαετία, εμείς την ανακαλύπτουμε σιγά – σιγά και άλλοι θέλουν να μας πάνε στη λίθινη.
Το ζήτημα λοιπόν, δεν είναι μόνο αν έκλεισε το troktiko,το ζήτημα είναι αν όλα αυτά και ειδικότερα τέτοιες ενέργειες είναι συμβατές με το περίφημο μέλλον που «όλοι» μας περιγράφουν, αλλά οι ίδιοι «όλοι» θέλουν να το φέρουν από τώρα στα μέτρα τους….

ΑΠΟ : NEWSBLOG

ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες , ,