Developed by

Kladosweb | Blog Development
Αν σου αρέσει το Blog , αξιολόγησέ το στο allblogs.gr

Στην Ελλάδα δεν έχουμε Δημοκρατία, αλλά Βασιλεία!

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009

Μάλλον αυτό συμβαίνει, καθώς στην Ελλάδα οι υψηλές πολιτικές θέσεις είναι προνόμιο και κληρονομικό "δικαίωμα" συγκεκριμένων οικογενειών. Οι οικογένειες αυτές είναι γενικά παραδεκτό οτι χρησιμοποιούν όλη τη δύναμη και την επιρροή τους για να φέρνουν ολοένα και περισσότερα μέλη τους στη πολιτική και να με τον τρόπο τους να τα "επιβάλλουν". Το αν αυτά τα άτομα "κάνουν" για πολιτικοί, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου... εξάλλου η πολιτική ζωή του τόπου είναι το "μαγαζάκι" τους! Πως ο πατέρας σου σου άφησε εκείνο το μαγαζάκι με τα παπούτσια; Έτσι και αυτοί, με μόνη διαφορά οτι εσύ αν είσαι κακός επαγγελματίας φεύγεις...και αν το μαγαζάκι σου δεν "τραβάει" , το κλείνεις. Χαρακτηριστικό γνώρισμα γνώρισμα των πολιτικών μας Βασιλέων είναι το γεγονός οτι δεν αποσύρονται απο τη πολιτική παρά μόνο εάν αποδημήσουν εις Κύριον. Ιδού λοιπόν, οι τρεις ισχυρότερες οικογένειες της Ελλάδας.... οι βασιλικές οικογένειες που ταλαιπωρούν τη δόλια μας Ελλαδίτσα για πολλές δεκαετίες!!


Οικογένεια Καραμανλή





Οικογένεια Παπανδρέου




Οικογένεια Μητσοτάκη

Εάν δε το είχατε συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα, τώρα σίγουρα το κάνατε! Σκεφτείτε πόσα ψέματα, πόσες "κλοπές", πόση κοροϊδία έχουμε υποστεί από αυτούς! Το γεγονός οτι εξακολουθούν και αναπαράγονται εμένα προσωπικά που προκαλεί τρόμο και την πεποίθηση οτι τίποτε και ποτέ δε θα αλλάξει!



Και ιδού το ανέκδοτο της ημέρας: Τον Βασιλιά τον διώξαμε για να γίνουμε Δημοκρατία και να εκλέγουμε τους καλύτερους για ηγήτορές μας!! Αλλά , βέβαια, το να πίνουν το αίμα του λαού τρεις οικογένειες αντι για μία φαντάζει πιο δημοκρατικό!!

photo at: www.westislandchronicle.com
-----------------------------------------------------

απο ΑΡΑΧΤΟΙ και ΛΑΙΤ

Ετικέτες ,

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε την οικογένεια Αλαβάνου!

Aνεμος είπε...

αψογο το αρθρο